zaterdag 6 juli 2013

4th of July

Vroeg morgen, om op tijd richting Ellis Island te gaan om het vrijheidsbeeld te bezichtigen. Mede door de eerste openingsdag wegens de storm Sandy stond er al een wachtrij van anderhalf uur. Het wachten werd wel aangenaam gemaakt door een Jamaicaan met een gitaar, die voor elke nationaliteit wel een kort, hilarisch liedje improviseerde. Op de ferry richting Ellis Island hadden we een prachtig zicht op heel de skyline van NYC. Aangekomen op het eiland was het eerst een plekje schaduw zoeken om ons voor de zoveelste keren in te smeren tegen de bakkende zon.

Vervolgens gingen we nu richting Top of the Rock, gelegen aan het Rockefeller Center. Het uitzicht dat je daar hebt is nog veel beter dan op het Empire State Building, dit door glazen omheining ipv de bedrade omheining.

Nadien richting het hotel om ons op te maken voor een feestavond op Skyroom, met een zicht van 360° op NYC. Het eten en drank was ook volledig gratis, en dit voor 5 uur lang (de malibu's gingen vlot binnen). Om 21u30 plaatselijke tijd was het tijd voor het prachtige vuurwerk boven Hudson River, kortom een geweldige avond/nacht.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten