donderdag 4 juli 2013

3th of July

Vandaag beginnen we onze dag met een Harlem en Bronx Tour. Hierbij reden we eerst het westelijke deel af van Central Park om dan richting Harlem City te doorkruisen. Nadien overstappen, om richting The Bronx te gaan met een tussenstop aan het welgekende Yankee Stadium.

Terugkerend van The Bronx, passeren we nu het noordelijke deel van Central Park. We stappen af aan het einde,, om daar een fiets te huren om het grote park te verkennen. Een 10km lange fietsstop met hier en daar een kleine tussenstop om van het zicht te genieten met een stralende zon.

De volgende stop was het Empire State Building, waarbij we 5th Avenue snel door wandelden met een soort PMD-zak over ons heen, dit mede dankzij een 90 minuten lange, felle regenbui. Bij aankomst bleek het zicht niet denderend, waardoor we ons eerst richting Soho verplaatsen. Nadien keerden we terug om de naar de top te gaan, en dit was toch een zeer indrukwekkend zicht.

Ondertussen was het al 7pm, terugkeren naar het hotel, eten bij een Mexicaan en onze avond afsluiten met een cocktail op het dakterras van Yotel Hotel.

Slaapwel

Niels & Miguel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten