woensdag 3 juli 2013

2th of July

De dag starten met een ontbijtje op het dakterras van het hotel, beter kunnen we dag niet beginnen. Hierna richting Ground Zero met de gele taxi, waar we de 9/11 Memorial bezocht hebben. Dit was zeer indrukwekkend, gidsen vertelden ook vele verhalen wat zeer aangrijpend was.

Te voet naar Battery Park om het 'Statue of Liberty' te bezoeken, kregen we te zien dat het nog gesloten was wegens Sandy. Er waren nog steeds werken aan de gang om de schade te herstellen. Gelukkig kunnen we vanaf 4 juli nog een bezoekje brengen.

Na de bekende stier zijn 'testikels' aan te raken in het Financial District, stapten we op voor de Brooklyn Tour (het Knokke van New York), een zeer mooie plaats welbekend om de typische straatjes vanuit de films.

Snel een caloriebom als middagmaal om dan de bus te nemen voor de Downtown Tour, hier kregen we beiden even ons klopke. Nog even enkele shops binnen gaan voor wat verfrissing om dan rustig aan naar onze kamer te wandelen.

Een lekker etentje met een Duvel als biertje met op de achtergrond een live band, hoe gezellig kan een avond niet zijn! Onze avond sloten we af in 'The View'. Dit is een ronddraaiende loungebar op de 48ste verdieping waarbij je een uurtje de hele skyline in een vlucht van 360° (ongeveer een uurtje) kon bewonderen. Wel wat duur voor maar een cocktail voor elk.... BUT HEY, WHAT DID YOU EXPECT? ;-)

Greetings
Niels & Miguel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten